YÖS İle Kayıt Olan Öğrencilerimizin Dikkatine!

07-04-2021
Dünyada ve Ülkemizde yaşanan Koronavirüs (COVID-19) salgını sebebiyle, 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Döneminde eğitim öğretim faaliyetlerinin uzaktan öğretim yoluyla yürütülmesi ve bazı ülkelerdeki karantina uygulamaları nedeniyle bazı öğrencilerin ülkemize gelemeyişleri, orijinal belgelerini gönderememeleri, lise denklik işlemlerini tamamlayamamaları göz önünde bulundurularak, Üniversitemizin akademik birimlerine kayıtlı olup, kesin kayıt zamanında teslim etmek zorunda oldukları belgelerin tamamını teslim etmedikleri için hala eksik belgeleri bulunan yurt dışından veya yabancı uyruklu öğrencilerimize lise diplomalarının aslı ile lise denklik belgelerini teslim edebilmeleri için 14 Mayıs 2021 tarihine kadar ek süre verildiği Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının 01.04.2021 tarihli ve E-75850160-301.02.01-25143 sayılı yazısı ile bildirilmiştir. Bu kapsamda 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılından itibaren Üniversitemizin akademik birimlerine kayıtlı olup, kesin kayıt zamanında teslim etmek zorunda oldukları belgelerin tamamını teslim edemeyen yurt dışından ve yabancı uyruklu öğrencilerimizin lise diplomalarının aslı ile lise denklik belgelerini en geç 14 Mayıs 2021 tarihine kadar Tıp Fakültesi Dekanlığına teslim etmeleri gerekmektedir.