Probleme Dayalı Öğrenme!..

Hamidiye Tıp Fakültesi 1. sınıf öğrencilerimizin 20 farklı bölümde 24 öğretim üyemiz ile gruplar halinde gerçekleştirdiği Probleme Dayalı Öğrenme eğitimimizin ilk oturumunu 25 Kasım'da tamamladık. 3 oturum sürecek etkinliğimizin son oturumu 29 Kasım Cuma sona erecek.

Hamidiye Tıp Fakültesi 1. sınıf öğrencilerimizin 20 farklı bölümde 24 öğretim üyemiz ile gruplar halinde gerçekleştirdiği Probleme Dayalı Öğrenme eğitimimizin ilk oturumunu 25 Kasım'da tamamladık. 3 oturum sürecek etkinliğimizin son oturumu 29 Kasım Cuma sona erecek.

Öğrencilerimiz, öğretim üyelerimizin rehberliği eşliğinde belirlenen bir hastalık üzerinde üretilen senaryolarla birlikte  hastalığın kaynağı, semptomları, laboratuvar bulguları ve tanısını tartışarak tedavi süreci ile fikir yürüyorlar. Teorik derslerde şimdiye dek öğrendikleri bilgileri uygulamaya aktarırken aktif katılım gösteren öğrencilerin ilgisi oldukça yüksek.

27-11-2019

Haber Galerisi