Geleceğe Nefes!

"Geleceğe Nefes" seferberliği çerçevesinde 11 Kasım saat 11.11'de 11 milyon fidanın toprakla buluşturulması için başlatılan "Milli Ağaçlandırma Günü"nde Hamidiye Tıp Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Erdoğan Çetinkaya, Fakülte Sekreteri Serdar Polat ve öğrencilerimiz fidan dikimindeydiler.

Ekonomik, ekolojik ve sosyal açıdan büyük öneme sahip olan ormanlarımızı korumak, sürdürülebilir şekilde yönetmek ve gelecek nesillerimiz için yurdumuzu daha sağlıklı ve yaşanabilir kılmak amacıyla 81 ilimizde 2023 noktada 3 saat içinde tam 11 milyon fidanın toprakla buluşmasını ve dünya rekorunu hedefleyen bu etkinliğe Tıp Fakültemizden de tam destek geldi.

11-11-2019