Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hamidiye Tıp Fakültesi 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Eğitim Uygulama Planı

07-09-2020

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hamidiye Tıp Fakültesi  2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Eğitim Uygulama Planı

Dönem 1,2 ve 3 için;

Güz Yarıyılı zorunlu teorik derslerinin yüz yüze ve eş zamanlı uzaktan senkron, Güz Yarıyılı zorunlu uygulama derslerinin ve sınavlarının yüz yüze yapılması planlanmaktadır.

Güz Yarıyılı seçmeli teorik derslerinin uzaktan asenkron, Güz Yarıyılı seçmeli ders sınavlarının uzaktan senkron yapılması planlanmaktadır.

Dönem 4 ve 5 için;

Güz Yarıyılı klinik stajları teorik dersleri uzaktan senkron olacak şekilde yapılması planlanmaktadır.

Bahar Yarıyılı klinik stajları uygulama derslerinin ve klinik staj sınavlarının yüz yüze yapılması planlanmaktadır.